Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az étkeztetéssel kapcsolatos bármely igényüket – ide sorolva az étkezés lemondását is – a Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat Gazdasági Intézményénél tudják érvényesíteni.

A kapcsolatfelvétel módja:

Telefonszám:
+36 1 435 9042

E-mail:
info@ebedbefizetes.ujpestgi.hu


Honlap:

www.ujpestgi.hu

Továbbá lehetőségük adódik online ebédbefizetésre is, amely megkönnyíti az Önök számára az étkezések megrendelését illetve lemondását is.

https://regisztracio.ebedbefizetes.ujpestgi.hu

A regisztrált ügyfelek az info@ebedbefizetes.ujpestgi.hu e-mail címen tudják az esetleges kéréseiket eljuttatni a Gazdasági Intézmény ügyintézőihez. Így lehet módosíttatni az iskolás korú gyermekek estében az étkezési típust (3x-i étkezés, 2x-i étkezés,1x-i étkezés), étrendet (Menü, Menü plusz). A módosításról e-mailban kapnak visszaigazolást. Az étkezési típus és étrend módosítására havonta van lehetőség, a leadott megrendelés előtt.

A rendszer minden hónap 1-20-ig ad lehetőséget a megrendelés leadására, figyelembe véve a különböző fizetési módok fizetési határidejét. E szerint :

  1. csoportos beszedési megbízás esetén 1-8-ig
  2. egyedi átutalás esetén 1-14-ig
  3. bankkártyás fizetés esetén 1-20-ig

A fizetési határidők lejárata előtt a rendszer figyelmeztető e-mailt küld ki automatikusan.

Amennyiben további kérdésük van a rendszer működésével kapcsolatban, kérjük keressék fel az élelmezési ügyintézőket a 435-90-42 telefonszámon.