Csányi előadás plakát

Március 5-én 18 órai kezdéssel a Szülői Akadémia következő állomásához érkezünk.

Csányi Sándor „Hogyan értsük félre a nőket? 2.” folytatása annak az egyszemélyes vígjátéknak, mely ősszel a szülőszobáig kísért minket. 

Guszti most a munkahelyén folytatja történetét, ahol tizenöt barátjával mesélnek gyermeknevelésről, házasságról és minden másról.

A téma, mint minden eddigi alkalommal, szorosan kapcsolódik az ÚFSZ programjához. Az előadás után azonnal -ahogyan korábban már megszoktuk- szakemberek bevonásával pódiumbeszélgetésre invitáljuk regisztrált nézőinket. A meghívott szakemberek – Dr.Dúró Zsuzsa, pszichológus, a neveléstudományok doktora és Hellenbárt László kapcsolati erőszak szakértő, mentálhigiénés segítő, intézményvezető – segítenek a darab mondanivalójának megértésében az esetleges mindennapi problémákban elakadásokban való iránymutatásban, a felmerült kérdések megválaszolásában.


Mi az a Szülői Akadémia?

Az Újpesti Felhőn Szállók program által életre keltett Szülői Akadémia a szülő-gyermek, szülő-szülő kapcsolat erősítésére, a problémák felismerésére és kezelésére keres megoldást a közösségi élmény erejével. A mindennapi problémák mellett próbálunk kulturális élményt adószínházi előadásokkal segítséget nyújtani.

Várjuk önöket sok szeretettel!


Regisztráció az alábbi linken lehetséges:

https://uprendezvenyter.hu/szuloi-akademia/?fbclid=IwAR3ocrSfEkmtUowPkd1CxE_B25y0RsI56f1K4v7gOuFLOhj10Jt1cTgo1_w